WŁADZE

FUNDATOR ZAŁOŻYCIEL

Tomasz Bojarski

Ur.14.09.1953 r w Zamościu, absolwent III LO im. Unii Lubelskiej w Lublinie, studiował prawo w UMCS i Filozofię Praktyczną w KUL.
Piąty rok studiów ukończył w 1982 r. Żonaty, 15 dzieci.
Katechista wspólnot neokatechumenalnych w Lublinie, Krakowie, Puławach i w Zamościu.
Koordynator do spraw pomocy niepełnosprawnym przy Komisji Charytatywnej Episkopatu Polski w Lublinie, Fotograf, Wydawca książek, Współorganizator wraz z ks. Mjr Grzegorzem Kamińskim Szopki przed Ratuszem w Lublinie, Organizator imprez kulturalnych i koncertów, Wydawca płyty Arki Noego, Dzieci z Brodą, Joszka Brody i Tomasza Budzyńskiego.
Fundator Założyciel z najmłodszymi synami:
(począwszy od lewej strony: Eliasz, Tymek, Tomek, Filip, Ignaś)

ZARZĄD FUNDACJI

Od 24.08.1998 r do dzisiaj

Debora Broda

Ur. 4.08.1980 r w Lublinie, absolwenka LO im. Stefana Batorego w Lublinie, kompozytor, autor tekstów piosenek dla dzieci, organizator zespołu Dzieci z Brodą, współtwórca teledysków i piosenek zespołu Dzieci z Brodą.
Wiceprezes Zarządu
Łukasz Bojarski

Ur. 17.07.1978 r w Lublinie, absolwent LO im. Stefana Batorego w Lublinie, koordynator ogólnopolskiego Projektu Polskiej Dokumentacji FreeBSD w ramach projektu FreeBSD.org - tłumaczącego dokumentację systemu operacyjnego FreeBSD na język polski, Prezes Koła naukowego Zastosowań Informatyki - kierowanie projektem instalacji i konfiguracji sieci komputerowej w pracowni komputerowej w budynku wydziału Zarządzania i Podstaw Techniki Politechniki Lubelskiej- kierowanie projektem budowy sieci komputerowej w akademikach Politechniki Lubelskiej (sieć z podłączeniem do Internetu dla ponad 1090 komputerów)
Członek Zarządu
Mateusz Bojarski

Ur. 23.07.1979 r w Lublinie, absolwent LO im. Stefana Batorego w Lublinie, absolwent geografii UMCS w Lublinie.

SKŁADY ZARZĄDU OD POCZĄTKU ISTNIENIA FUNDACJI